Magyarországi szállások
KERESÉS
ÖSSZES HOTEL
AKCIÓK
BUDAPESTI HOTELEK
PARTNEREK

 

 

Balatoni szállások
Hévízi szállások
Visegrádi szállások
Hajdúszoboszló
Pécsi szállások
Gyõri szállások
Büki szállások
Soproni szállások
Sárvári szállások
Zalakarosi szállások
Debreceni szállások
Kastélyszállók

 

SÚGÓ - Segítség a foglaláshoz

 • Kedvezőek-e az árak?
  Partnereink kedvezményes árakat biztosítanak részünkre, melyek rendszerint olcsóbbak az utcai áraknál. Ezek az árak a szállodában történő közvetlen foglalás esetén nem érvényesek. Ezen felül folyamatosan kínálunk akciókat, melyek rendszeresen változnak.
 • Megterhelik-e a hitelkártyámat?
  NEM, a hitelkártya adatok a foglalás garanciájaként szolgálnak. Csak abban az esetben kerül sor a hitelkártya megterhelésére, ha a lemondási határidőn belül mondja le foglalását, vagy lemondásra nem kerül sor és nem érkezik meg a szállodába. Az egyes szállodák lemondási feltételei változóak, kérjük figyelmesen olvassa el a szálloda adatainál.
 • Hogyan foglaljak szállást?
  Válassza ki az igényeinek megfelelő szállodát a „Keresés” vagy az „Összes hotel” gombok segítségével. Töltse ki a biztonságos foglalási lapot (SSL titkosítás) és adja meg a hitelkártya adatait. A hitelkártyája csak garanciaként szolgál a foglaláshoz. Amint megkapjuk a foglalás részleteit, automatikus üzenetet küldünk Önnek, hogy a foglalása megérkezett és kollégáink lefoglalják a kért szolgáltatásokat. Amennyiben a kívánt szoba illetve szolgáltatások rendelkezésre állnak, visszaigazolást küldünk e-mailben, 24 órán belül. A foglalási lap kitöltése nem jelent automatikus foglalást, a szobák foglaltságától függően küldünk visszajelzést.
 • Mennyi időbe telik a visszaigazolás?
  A foglalás beérkezésekor automatikus üzenetet küldünk Önnek egy referencia számmal együtt, mely jelzi hogy foglalása beérkezett és dolgozunk rajta. A visszaigazolás 24 órán belül történik. Ha módosítani vagy lemondani szeretné foglalását, kérjük mindig hivatkozzon a referencia számra. Mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban megkapja visszaigazolását, ezért általában ez hamarabb elküldésre kerül, mint 24 óra.
 • Mi történik ha nincs szabad szoba?
  Amennyiben a kívánt szállodában nincs már szabad az Ön által kiválasztott szobatípusból, értesítjük és felkínálunk hasonló szálláslehetőséget (ezért kérdezünk rá a foglalási lapon a “második választás”-ra).
 • Biztonságos-e a hitelkáryta adataimat megadni?
  IGEN. A hitelkártya adatok megadása a Thawte cég által titkosított biztonságos oldalon történik. Az adatok továbbításkor kódolásra kerülnek. Foglaláskor a Thawte logo-ra kattintva a szolgáltatás érvényességét bármikor ellenőrizheti. Ha ennek ellenére sem szívesen továbbítja adatait az interneten, természetesen faxon is foglalhat. A foglalási lap kinyomtatható változata minden egyes foglalási oldal tetejéről elérhető.
 • Milyen hitelkárytákat fogadnak el?
  Általában Visa és Mastercard-ot, de az egyes szállodák további kártyatípusokat is elfogadhatnak. Ez foglaláskor a legördülő menüből kiválasztható.
 • Ingyenes-e a honlapon foglalni?
  IGEN. Szolgáltatásunk igénybevétele ingyenes a foglalási lapon a végleges árat találja, semmilyen többletköltsége nincs.  
 • Mit tartalmaz a szobaár?
  Az árak szobánként és éjszakánként értendőek, általában tartalmazzák a reggelit és az adókat, ha másképpen nem jelezzük. Az egyes szállodáknál az ártáblázat alatt minden esetben fel van tüntetve, hogy mit tartalmaz a szobaár.
 • Hogyan módosítható vagy törölhető a foglalás?
  E-mailben vagy faxon is módosíthatja vagy törölheti a foglalását. Kérjük a referencia számot minden alkalommal tűntesse fel. A lemondás általában 24-48 órával érkezés előtt történhet, azon belül már a szálloda nem tudja elfogadni és általában 1 éjszaka díjával megterheli a hitelkártyáját. A lemondási feltételek szállodánként változhatnak, kérjük figyelmesen olvassa el a hotel leírásánál.
 • Hogyan találom meg a szállodát vagy apartmant?
  Az általunk küldött visszaigazolásban hasznos információkat talál illetve leírást a szállás megközelíthetőségéről. A honlapunkon a szállodák/apartmanok leírásánál mindig talál térképet vagy leírást a “Megközelítés” menüpontban.
 • Hogyan foglalhatom el a szállást?
  A visszaigazolás felmutatásával foglalhatja el a szobáját. Fizetni a recepción kell készpénzben vagy hitelkárytával. Apartmanok esetében az érkezés előre egyeztetett időpontban történik. A fizetés érkezéskor, készpénzben esedékes. 
 • Milyen egyéb feltételek érvényesek a Forma 1 és Szilveszter idején?
  A Forma 1 futam és Szilveszter időszaka kiemelt szezonnak számít. A szobák általában jó előre elkelnek, ezért a szállodák rendszerint kiemelt árakat alkalmaznak és előre fizetést kérnek. Leggyakrabban minimum 3 éjszaka eltöltését kötik ki. Amennyiben a fenti időszakok valamelyikére kíván foglalni, a foglalási lap kitöltése után mindig tájékoztatjuk az egyéb feltételekről. Természetesen foglalás előtt is érdeklődhet a speciális kondíciókról: info@budapesthotelservice.com.
 • Milyen gyermekkedvezmények vehetők igénybe?
  Általában a 3 év alatti gyermekek ingyen lakhatnak, 3 és 12 év között pótágyon alhatnak kedvezményes áron, 12 év felett pedig felnőttnek számítanak. Ezek a feltételek szállodánként változhatnak, kérjük figyelmesen olvassa el a kedvezményeket a hotel leírásánál.
 • Hogyan foglalhatok le egy akciós ajánlatot?
  Az akciós ajánlatokat az "Akciók" oldalon találja illetve az egyes hotelek bemutatása után a lap alján. Az "Ajánlat lefoglalása" gombra kattintva foglalhat. Kérjük vegye figyelembe az egyes ajánlatokban szereplő feltételeket (pl. időszak, személyek száma stb.) Ajánlat foglalásakor az árat a rendszer nem számítja ki automatikusan. Kollégáink ellenőrzik, hogy a az adott akció feltételeinek megfelel-e a foglalás és utána igazolják vissza a végösszeggel együtt.
 • Mik a feltételei egy apartman foglalásának?
  Apartman foglalása esetén a fizetés érkezéskor készpénzben történik. Legtöbb esetben 1 éjszaka díja kaucióként fizetendő, melyet távozáskor visszakap, ha nem történt károkozás a berendezésekben. Az apartman bérleti díja tartalmazza az adókat, ágyneműt, törölközőket és a takarítást elutazáskor. Mivel az apartmanok önellátók és felszerelt konyhával rendelkeznek,  reggeli nincs benne az árban. A kulcsátvétel az előre egyeztetett időpontban történik, általában 14 órától lehet elfoglalni a szállást és 11-ig el kell hagyni. 
 • Csoport részére is foglalhatok szállást?
  IGEN. 10 fő felett kérjük használja a “csoportos foglalás” opciót a foglalási oldalon. A csoportos foglalásokat külön kezeljük és egyes esetekben további kedvezményeket tudunk adni. (Hogy hány fő számít csoportnak az szállodánként változik). Csoportos foglalás esetén a szállodák előrefizetést kérhetnek.

     

Reméljük megtalálta a választ a kérdéseire, de ha további információra van szüksége készséggel állunk rendelkezésére.

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

Adatvédelem