Magyarországi szállások
KERESÉS
ÖSSZES HOTEL
AKCIÓK
BUDAPESTI HOTELEK
PARTNEREK

 

 Adatvédelem  • A Fodor Idegenforgalmi Szolgáltató és Kereserkedelmi Kft. a kizárólagos tulajdonosa a www.budapesthotelservice.com website-on gyűjtött adatoknak. Cégünk nem árul és ad tovább személyes adatokat harmadik félnek és a jövőben sem áll szándékunkban.
  • Üzleti kapcsolatban állunk más cégekkel bizonyos szolgáltatások biztosításához (pl. szállodák). Amikor a felhasználó igénybe kívánja venni ezeket a szolgáltatásokat, csak a szolgáltatás nyújtásához szükséges adatokat továbbítjuk (pl. név és elérhetőség) a szolgáltatás nyújtásához (pl. hotel foglalás).
  • A foglalás során hitelkártya illetve egyéb személyes adatokat kérünk. Ezen adatok továbbításkor titkosításra kerülnek a jelenleg elérhető legbiztonságosabb 128 bites SSL titkosítás segítségével.
  • A naplóállományokban a szolgáltatást végző szerverek a látogatók által küldött kérésekről olyan adatokat rögzítenek, mint a kérést küldő számítógép dinamikus IP-címe, a használt böngésző típusa, a kérés ideje, a kért oldal címe stb. Felhasználjuk a honlap látogatóinak IP címeit trendek elemzéséhez, statisztikák készítéséhez és a látogatók mozgásának követéséhez. Az IP címek nem tartalmaznak személyes információt.
  • Weboldalaink utalásokat, linkeket tartalmaznak további külső web oldalakra. Cégünk nem felelős ezen oldalak tartalmáért valamint adatvédelmi politikájáért. Javasoljuk, hogy ezeket minden esetben ellenőrizze.